tai kodėl turi miestas laižyti užpakalį rakauskui, kelti jo megos lankomumą miesto centro gaivinimo atveju???
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno Arena | 2 etapas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė 99 Rodyti pranešimąJei nežinai, tai patarčiau nerašyti, deja bet, ne uab, o VšĮ Kauno "Žalgirio" rėmėjas
Comment
-
Parašė kontra Rodyti pranešimąžinau, tačiau dėja žalgiris yra UAB "A.Sabonio Žalgirio krepšinio centras". jei žalgiris priklausytų miestui <...>
Parašė daktaras Rodyti pranešimądomėtis daugiau reikia!
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąBet vienų interesai su miesto sutampa, kitų ne. Nori pasakyt, Rakauskas areną prie "Megos" iš geros širdies statytų? Antra, kokią jis statytų. Trečia, arena bus Nemuno saloj, tai ką jis pasieks - projekto vilkinimas arba didesnė sumaištis jo atžvilgiu. Ne?
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąkomikas dar vienas taigi savivaldybė valdo 35 proc. Žalgirio akcijų! sėdi jos nariai Žalgirio valdyboj, domėtis daugiau reikia!
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąkaip tai neverčia! taigi rakauskas dedasi labai geruliu, bet infrastruktūrą turėtų statyti miestas! tai tik dar kartą įrodo, kad tam suktam diedui tereikia tik patogesnių privažiavimų prie jo megos ir didesnių srautų!
Comment
-
Parašė kontra Rodyti pranešimąjau pradedi klejoti. gali būti, kad rakauskui būtų naudinga, jei arena būtų prie megos, tačiau niekas miesto neverčia ruošti tam komunikacijas, ar prisidėti statyboje.
"Gali būti"... Rakauskui tai yra vienintelis dalykas kodėl jam ta arena rūpi, negi jis prisidės ją statant Nemuno saloje? Ne. O kam, juk jam nuo to tik blogiau, išloš jo konkurentas "Akropolis". Prisidėti statyboje neverčia, bet ką jis statys, "skarbonkę", turės traukos centrą prie savo "Megos" ir tai viskas ko jam reikia. Ar tu dar nežinai, ar rakauskpalaikis dar nežino, kad arena bus Nemuno saloj, tai bent keletą kartų pakartota žiniasklaidoje už tai atsakingų asmenų. Tai aš tavęs dar kartą klausiu, ką Rakauskas pasieks, išskyrus tai, kad vilkins projektą arba įneš daugiau sumaišties? Jei jis nori prisidėt prie miesto arenos, tai tegu stato tokią areną, kokios mums reikia ir tegu stato ten, kur mums reikia. Mes gi jam netrugdysim.
"Siemens arena", su kuria Lietuva verčiasi, kodėl ji netapo miesto simboliu? Vieta strategiškai yra prasta, vieta auros prasme yra prasta, infrastruktūra aplinkui neišspręsta ir architektūra yra vidutinė, galbūt. Visiškai nesinori čia, Kaune padaryti to paties", - sakė G.Natkevičius.Parašė kontra Rodyti pranešimąjūs savo galva galvokit, o ne skaitykit bulvarinių žiniasklaidos priemonių antraštes.
rakaskas sakė du dalykus, kad pastatytų areną prie megos, jei miestas paruoštų infrastruktūrą, ir, kad kvaila yra statyti areną už miesto pinigus, jei ją gali pastatyti verslas.Paskutinis taisė Aš; 2007.05.09, 21:33.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąnu tu duodi... visai gal tau su smegenais nebegerai? taigi Žalgiris turi tokių stambių rėmėjų kaip rao, snoras, kurių žmonės irgi nori valdyti klubą, nes kiša milijonus į jį! pagal savo indėlį savivaldybė valdo labai dar daug akcijų
Comment
-
Parašė kontra Rodyti pranešimąkiek žalgirio akcijų turi rao? kiek žalgirio akcijų turi snoras?
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąNe aš pradedu, o tu jau pradėjai.
"Gali būti"... Rakauskui tai yra vienintelis dalykas kodėl jam ta arena rūpi, negi jis prisidės ją statant Nemuno saloje? Ne. O kam, juk jam nuo to tik blogiau, išloš jo konkurentas "Akropolis". Prisidėti statyboje neverčia, bet ką jis statys, "skarbonkę", turės traukos centrą prie savo "Megos" ir tai viskas ko jam reikia. Ar tu dar nežinai, ar rakauskpalaikis dar nežino, kad arena bus Nemuno saloj, tai bent keletą kartų pakartota žiniasklaidoje už tai atsakingų asmenų. Tai aš tavęs dar kartą klausiu, ką Rakauskas pasieks, išskyrus tai, kad vilkins projektą arba įneš daugiau sumaišties? Jei jis nori prisidėt prie miesto arenos, tai tegu stato tokią areną, kokios mums reikia ir tegu stato ten, kur mums reikia. Mes gi jam netrugdysim.
Savo patarimus taikyk sau.
"rakaskas" nestato to, ko miestui reikia. Nestato ten, kur miestui reikia, todėl jis, jei jam reikia arenos, gali statyt antrą. Kur problemos.
Comment
-
Parašė kontra Rodyti pranešimąrakauskas pasiūlė. kaunas gali nekreipti dėmesio, arba argumentuoti, kad netinkama vieta, nuosavybės forma, mes patys galim apsimokėti ir panašiai.Paskutinis taisė Aš; 2007.05.09, 21:46.
Comment
-
Kontra: jei netingėsi pats pasieškoti prieš klausdamas, ypač jei tą daiktą įmanoma lengvai rasti - būsi gerbiamas šitame forume
cituoju:
"“Snoras” valdo 14 procentų bendrovės “A.Sabonio Žalgirio krepšinio centras” akcijų. 38,5 procento akcijų priklauso klubo prezidentui Arvydui Saboniui, 35 procentai - Savivaldybei, 5 procentai - bendrovei “Azovlitas” ir 7,5 procento - viešajai įstaigai “Kauno Žalgirio rėmėjas”. "
o čia dar:
http://www.delfi.lt/archive/article.php?id=11212416
žodžiu
Comment
-
inz1K
Parašė kontra Rodyti pranešimąproblema ta, kad jūs neteisingai kaltinate rakauską. tarkime rakauskui iš tiesų gyvybiškai reikia arenos prie megos, o kaunui gyvybiškai reikia arenos saloje. rakauskas pasiūlė. kaunas gali nekreipti dėmesio, arba argumentuoti, kad netinkama vieta, nuosavybės forma, mes patys galim apsimokėti ir panašiai. bet tame, kad rakauskas pasiūlė, tikrai nėra jokios jo nuodėmės. geriau sakykite, kad jis savo darbuotojus engia, nes argumentai apie sumaištį absurdiški.
Comment
Comment